Mette Trust f. 1995

Instruktør i Krumspring


Idrætskurser/uddannelser mm.

Teendance kurset og forskellige spring- teknik og modtagnings kurser via DGI.


Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2 år, og jeg har prøvet lidt af hvert indtil jeg i 2019 måtte stoppe på grund af skader. Jeg startede som 5-årig til idrætsgymnastik, men skiftede som 8-årig til daværende Spring- og rytmegymnastik, som i dag hedder Teamgym. Jeg har derudover haft en enkelt sæson på DGI’s landsdelshold, hvor jeg også var så heldig at få lov til at deltage i Landsstævnets åbningsceremoni. Jeg har gået i Rødovre og Omegns Gymnastikforening det meste af mit liv, men har også prøvet andre klubber, da man på grund af mangel af trænere eller gymnaster, har været nødt til at søge andet.


Erfaring i Krumspring

Instruktør i Krumspring fra sæsonen 2021-22. Jeg deltager i disse aktiviteter.


Erfaring fra andre foreninger

Udover at have været aktiv gymnast i ROG siden jeg var 2 år, så startede jeg også som hjælpeinstruktør i klubben som 13-årig og senere som instruktør. Jeg har haft lidt forskellige hold, alt fra forældre-barn-hold til de fleste aldre inden for Teamgym. Senest har jeg været, og er stadig, instruktør på ROGs Opvisningshold. Dette trænerteam har jeg været en del af de sidste mange år, og holdet er bare vokset og vokset. Jeg underviser både i spring og rytme.


Erhverv eller studie uden for Krumspring

Til hverdag læser jeg til pædagog på Campus Carlsberg. Udover at studere og være instruktør i Krumspring, så arbejder jeg også som vikar på diverse institutioner, samt træner Opvisningsholdet i ROG et par gange om ugen.


Mail: mette-t@krumspring.dk