Freja Dyrmose Jespersen f. 1999

Instruktør i Krumspring

Uddannelser/kurser

Hjælper 1, hjælper 2, instruktør 1, instruktør 2, springsikker måtte og tramp 1, første hjælp og redskabsbaner med minimal modtagning.Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.

Jeg har dyrket gymnastik hele mit liv, både som spring og rytmegymnast. I al den tid jeg har lavet gymnastik, har det været som opvisningsgymnastik, dvs. Ingen konkurrencer eller lignende og sæsonerne har altid sluttet af med opvisninger.
Jeg har gået to år på gymnastikefterskole. Først på Sorø gymnastikefterskole og dernæst Bernstorffsminde efterskole på Sydfyn. Så jeg har opvist rundt om i hele Danmark.
Da jeg var 17 år rejste jeg til Costa Rica i 2 måneder, for at hjælpe til som frivillig i en dansk-costaricansk gymnastikforening (Tempos), hvilket lærte mig meget om, at man ikke behøver tale samme sprog for at kunne forstå hinanden.
Da jeg var yngre, gik jeg på junior rep i Roskilde der havde jeg to gode år.


 


Erfaring i Krumspring 
Instruktør i Krumspring fra sæsonen 2021-22. Jeg deltager i disse aktiviteter.


Erfaring fra andre foreninger 

Jeg startede som træner spirer i Kirke Hyllinge gymnastikforening (KHIF), da jeg var 12 år gammel. da jeg blev 13 år blev jeg hjælpetræner på let øvet hold.  Da jeg havde taget instruktøruddannelsen på efterskole, kom jeg tilbage til foreningen og var instruktør på begynderspring, øvet hold og 13+, som er et kombineret rytme-og spring hold.    
Ud over KHIF har jeg været i SIF (sønderlundskvarterets idrætsforening i Roskilde), hvor jeg havde et drengehold for drenge i alderen 7-10 år.
I Fredriksund gymnastikforening og havde jeg et begynder og 12+ hold.

Pt. har jeg 2 hold i Græse Bakkeby hvor jeg har gymnaster i alderen 10-15 år.


Erhverv eller studie uden for Krumspring 

Når jeg ikke laver en masse gymnastik, læser jeg til social-og specialpædagog på Københavns professionshøjskole afdeling Nordsjælland. Jeg er færdig uddannet i januar 2023.


 


Mail: freja@krumspring.dk